Home » Main » Lepote Livorna

Categories

Dobitak je na samo klik od Vas!

Kolo sreće je danas na Vašoj strani! Najbolja sportska kladionica u Bosni pravo je mesto da okušate Vašu sreću! Dobitak je naše drugo ime!

Neka digitalno doba radi za Vas!

Dopustite da internet bude najbolji saveznik u cvetanju Vašeg biznisa! Najbolja agencija za digitalni marketing pouzdano, brzo i jednostavno dovešće Vaš posao do #1 mesta na internetu.

Ready to enjoy it all?

Forget about limits and borders. Release your wild spirit and enjoy online betting to the fullest! Great BONUSES & quotas are just a click away from you.

Lepote Livorna

Iako nije jedan od najnaseljenijih, Livorno je jedan od najvažnijih gradova Italije i glavni je grad pokrajine Livorno. Njegov glavni izvor ekonomije je velika luka i Livorno zaista ima treću najveću luku u zemlji.

Luka Livorno

Pored toga, njegova luka ugošćuje razne brodove za krstarenje koji pristaju i nude svojim gostima priliku da vide kontinentalnu Italiju. Region Livorno pokazuje znakove naseljenosti još od neolita i zbog svog obalnog položaja u centralnoj Italiji, oduvek je bio važan grad.

Ketrin & Kozimo de Mediči

Tokom renesanse i vladavine porodice Mediči, Livorno je učvršćen i dobio je mnoge kule, utvrde i gradske zidine da pomognu svojoj odbrani. Veliki deo ovih odbrana ostaje i danas, ai dalje možete videti peterokutni oblik starog istorijskog centra grada. Kako je vreme odmicalo, grad se širio i danas ima prelep kontrast starog i novog, zajedno sa industrijskom prirodom luke. Iako mnogi ljudi prolaze kroz Livorno kako bi došli do Pize, on je fantastična destinacija sama po sebi i ima mnogo istorijskih lokaliteta i prelepu obalu koja čeka da bude istražena.

Pored prelepih istorijskih znamenitosti, ono što krasi Livorno je i mnoštvo luksuznih restorana, kafića, ali nije pogato kazinima i kladionica, pa je za ljubitelje ovog sporta najbolja opcija online sportska kladionica.

Sam prevoz u Livornu nije mnogo razvijen, a i najbliži aerodrom je dosta daleko, pa će put do tamo podrazumevati mnogo vožnje. Naš savet je da iznajmite najpouzdaniji rent a car u Beogradu i da se na put kad Livornu uputite svojim vozilom.